dimarts, 4 d’octubre del 2016

WEBQUEST


Bon dia gent! avui us vinc a parlar sobre el  WebQuest  per als que no ho sapigueu es definida com una  proposta didàctica de recerca guiada, que utilitza principalment recursos d’Internet. També té en compte el desenvolupament de les competències bàsiques, contempla el treball cooperatiu i la responsabilitat individual, prioritza la construcció del coneixement mitjançant la transformació de la informació en la creació d’un producte i conté una avaluació directa del procés i dels resultats.

En la pagina principal trobem diferents pestanyes què es una webquest, l'associació, qui som, contacta'ns, directori de webquest, twitter, jornades de webquest, concurs de webquest, vídeos, blocs i webs nostres, llibres, articles, el bloc de notícies, Carme Barba, escola d'estiu 2016.

Aquesta pagina web pot ser molt útil per a un mestre d’Educació Infantil ja que si ens dirigim al apartat directori de WebQuest hi ha l’opció de cerca avançada on si hi posem “Educació Infantil”  hi trobarem activitats que estan preparades de forma entretinguda i dinàmica. La utilitat del WebQuest és una metodologia dinàmica i que fomenta la creativitat, com és una forma diferent d’aprendre i poc usual captarem l’atenció dels infants ja que és una manera diferent d’aprendre i pot ser molt útil per motivar als infants.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada