dimecres, 28 de setembre del 2016

XTEC


Bon dia a tots, avui estreno el meu blog i per estrenar-lo us parlaré de l'enciclopèdia de tot professor,la XTEC (Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya) és una xarxa destinada a professors, pares i alumnes.




Ens proporciona un accés a recursos sobre ciències, llengües, matemàtiques, filosofia, educació física, educació infantil, entre d’altres.  A més a més de  diversos projectes  del qual en destaco el projecte d’emprenedoria a l’educació infantil i primària, però també n’hi ha d’altres com ara  projectes per a  alumnat d’origen estranger, alumnat nouvingut, Batxibac, educació intercultural, etc.

Per una altre banda en aquesta xarxa també hi podem trobar informació sobre formació, serveis educatius, currículum i orientació, innovació, atenció a l’usuari, etc.

Per a un professor d’Educació Infantil  aquesta xarxa és una eina indispensable, ja que hi ha jocs destinats als alumnes (per exemple edu365.cat), recursos, projectes, programes de formació, innovació... per tantes una xarxa de gran utilitat i és necessari que un  professor conegui aquesta web i que la consulti.
Fins la setmana que ve!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada