dijous, 13 d’octubre del 2016

GOOGLE DRIVE

És un servei de Google que proporciona de manera independent les versions personalitzades de diversos productes de Google amb un nom de domini personalitzat pel client. A més a més compte amb diverses aplicacions Web amb funcions similars als paquets ofimàtic tradicionals: Gmail, Google Groups, Google Calendar, Google Talk, Google Docs, Google Drive i Google Sites.
Dit això, el Google Drive és un servei gratuït i permet emmagatzemar fotografies, vídeos, música, documents, etc. A més amés hi pots crear:

  • Carpeta: Per organitzar tots els arxius.
  • Documents: Crear i modificar. Permetre que altres persones el puguin veure i editar.
  • Fulles de càlcul: Inserir dades i fórmules. És poden compartir amb altres usuaris.
  • Presentacions: Crear i modificar presentacions. Donar accés a altres usuaris per poder-ho editar.
  • Formularis: Elaborar enquestes.
  • Dibuixos: Editar i inserir. També és pot fer una pluja d’idees.
Per a un professor d’Educació Infantil pot arribar a ser una eina molt útil, ja que podem utilitzar noves metodologies. Per exemple, amb el document podríem crear una història entre tota la classe, és a dir, que cadascú escrivís una línia fins elaborar una historia tots plegats, això ajudaria a que els nens fomentessin el treball en equip, la creativitat i mantenir contacte amb la tecnologia.
Per altre banda, els fulls de càlcul ens podrien servir per organitzar reunions i per tant que cada pare apuntes els dies que pot assistir, d’aquesta manera podem saber quin dia assistirà més gent que és el que ens interessa.
També hi ha les presentacions, on per exemple cada nen poses en una diapositiva que ha fet el cap de setmana. A més a més hi ha els dibuixos google on s’hi has de fer una pluja d’idees, en comptes d’utilitzar la pissarra ho pots fer a través d’aquesta app.
Finalment el formulari, on pots fer una enquesta pels pares de què els hi ha semblat la reunió, o bé als alumnes sobre algun tema tractat a classe, alguna xarrada, activitat, etc.
A banda d’això, també hi ha moltes altres aplicacions com el google translate ( per buscar paraules en altres idiomes), google maps ( buscar algun lloc i ensenyar-los als nens per aprendre i veure llocs nous ), adreces d’interès (guardar aquelles adreces d’interès i als elements destacats), YouTube( posar vídeos i cançons per als nens) i moltes més coses com  Google Store, Earth, Google Keep, Hangouts, Google Acadèmic, Google apps for Work, Google my Bussines, entre d’altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada