divendres, 9 de desembre del 2016

Digital StoryTelling



Bon dia a tots!

Avui us parlaré del storytelling, l'art d'explicar una història. Pots crear històries mitjançant la tecnologia. Aquesta eina es molt utilitzada en el màrqueting ja que és una tècnica per connectar amb els teus usuaris, ja sigui amb veu, per escrit o a través d'una història amb personatges.

 Aquí us deixo una sèrie de d'eines digitals per a poder crear la vostre pròpia història: Creaza, GoAnimate, DVolver, Zimmertwins, PicLits, Bubblr, Stripgeneration, MakeBeliefsComix, ToonDoo, Blabberize, Sotrybird, 5CardFlicker, TheStoryStarter, LittleBirdsTales, Animoto,...



Dit això, us deixo la meva creació feta juntament amb uns companys:


Per a un mestre pot arribar a ser molt útil aquesta eina, ja que podem despertar l'interès en algun tema en concret o bé per potenciar valors. Hem de deixar volar la nostra creativitat ja que a través dels contes podem despertar l'interès de moltes coses en els nostres infants. També hi ha l'opció de que ells mateixos creïn la seva pròpia història i aleshores depèn de l'edat amb la que és faci fer les adaptacions que es creguin convenients.